Ons team

IMG_4756

Katrien De Valck

 

20171113_123211

Toen ik aan mijn studies begon, moest en zou ik dierenarts worden. Eenmaal afgestuurd wist ik niet goed waar ik ging kunnen beginnen. In 2010 heb ik een mooie kans gekregen om een praktijk over te nemen. Ondertussen zitten we op een nieuwe locatie en zou ik mij geen leven zonder alle dieren kunnen en willen voorstellen. Ik ben heel graag dierenarts en krijg echt voldoening uit het gezond houden en terug krijgen van onze lieve huisgenoten. Naast dierenarts zijn, besteed ik veel aandacht aan mijn gezin en sociaal leven. Ik kan echt genieten van een goed glas wijn en genoeg aperitiefhapjes.

 

 

 

Dimitri Keuten

20171113_123453 (1)

Zelfs in de kleuterschool wist ik al dat ik dierenarts wou worden. In 2014 ben ik dan ook afgestudeerd in de richting “gezelschapsdieren”, hoewel ik ook een tijdje getwijfeld heb om de richting “paard” te kiezen. Mijn voornaamste interesses liggen bij de orthopedie en neurologie. Geregeld volgen wij in deze praktijk uiteraard verschillende bijscholingen, zodat we steeds up-to-date blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Oorspronkelijk ben ik in deze praktijk komen werken om collega Katrien tijdelijk te helpen tijdens haar zwangerschap en bevalling, maar aangezien we een goed team vormen, blijven we deze samenwerking nog steeds met plezier verderzetten.

 

 

Aurore Larue

Schermafbeelding 2020-04-20 om 15.53.57

Dag iedereen,

Als nieuwe dierenarts in de praktijk ben ik de jongste van de hoop. Ik studeerde in 2019 af in de richting “kleine huisdieren”. Naast een grote liefde voor gezelschapsdieren, ben ik ook erg gepassioneerd door het leven in de dierentuin. Twee dagen in de week werk ik dan ook als dierenarts in de Zoo en Planckendael. De andere dagen vind je me in de praktijk in Duffel voor het vrije spreekuur maar ook op afspraak kan je bij mij terecht.

De belangrijkste man in mijn leven is mijn hond Maurice en ik kan erg genieten van een avondje thuis met vrienden.

Graag verwelkom ik jullie in de Leopoldstraat 62, 2570 Duffel.

Met vriendelijke groeten,

Aurore. 

 

Danielle Dijkmans

Ik ben de nieuwe assistente (in opleiding) in Dierenpraktijk Aan de Kleiput. Eigenlijk zolang ik me kan herinneren, heb ik al een groot interesse in dieren en het verzorgen ervan. Bijna 19 jaar geleden kwam ik in aanraking met Powerbreed rassen, al snel liep deze interesse uit in een serieuze hobby. Ik heb samen met mijn vriend 10 van deze kanjers (Old English Bulldogs en American Bully’s) thuis en hebben zo nu en dan een nestje. Met deze geweldige honden van ons lopen wij soms zelfs op shows. Natuurlijk heeft deze hobby er ook voor gezorgd dat ik regelmatig de praktijk bezocht en dat er een van de Dierenartsen regelmatig bij ons thuis langs kwam. Want wie wil nu niet het beste voor zijn huisdier. Ikzelf heb ook een grote voorkennis over voeding, een kennis die ik graag met jullie deel. Alsook ben ik beschikbaar voor verdere informatie die u zou willen over onder andere de rauwvoeding, kweken en kunstmatige inseminaties.


Met vriendelijke groeten,

Danielle.